Σας προτείνουμε

ECO_STAIN_BLOCK_AQUA.jpg

Σύνδεση Χρήστη

Translate

Προιόντα για Μέταλλο

RUSTBLOCKER AQUA

RUSTBLOCKER_AQUAΑντισκωριακό αστάρι νερού με πρόσφυση σε σιδηρούχες και μη σιδηρούχες επιφάνειες

Υδατοδιαλυτό αντισκωριακό αστάρι εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης με υψηλή πρόσφυση σε επιφάνειες σιδήρου, αλουμινίου, γαλβανιζέ, ψευδαργύρου, χρωμίου, μπρούντζου ή χαλκού.

Εξασφαλίζει μακροχρόνια αντιδιαβρωτική προστασία και επικαλύπτεται με υδατοδιαλυτά χρώματα καθώς και με χρώματα διαλύτου. Εφαρμόζεται εύκολα και γρήγορα. Σε κίτρινη απόχρωση. Διατίθεται σε συσκευασία 0,75 ml.

Metal Primer

astarimetallonΣυνθετικό λευκό υπόστρωμα διαλύτου για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Είναι κατάλληλο για επαναβαφή μεταλλικών επιφανειών, ξύλα, τοίχους, σοβά, γυψοσανίδες, τσιμέντα. Έχει μαλακό δούλεμα και καλό άπλωμα. Στεγνώνει γρήγορα και έχει καλή απόδοση.

Περισσότερα...

METAL 3 IN 1

Metal3in125_ Νέα σειρά βερνικοχρωμάτων που εφαρμόζεται απευθείας στη σκουριά σε 4 διακοσμητικά φινιρίσματα

* Γυαλιστερό (περισσότερα)
* Σφυρήλατο (περισσότερα)
* Μεταλιζέ γυαλιστερό (περισσότερα)
* Μεταλιζέ ματ (περισσότερα)

Περισσότερα...

RUST BLOCKER

RustBlockerΑντισκωριακό αλκυδικό αστάρι διαλύτου για εσωτερική και εξωτερική χρήση σε μεταλλικές επιφάνειες. Προστατεύει τα μέταλλα από τη διάβρωση λόγω των αντισκωριακών πιγμέντων ενεργοποιημένου φωσφορικού ψευδαργύρου καθώς και των φυσικών συνθετικών οξειδίων που περιέχει.

Παρέχει εξαιρετική πρόσφυση μεταξύ επιφάνειας - τελικού χρώματος, διακρίνεται για το μαλακό του δούλεμα, τη μεγάλη καλυπτική ικανότητα και την αυξημένη απόδοση. Διατίθενται σε 4 αποχρώσεις χρωματολογίου.

Περισσότερα...

HARD METAL DUKO

hard_metal_dukoAλκυδικό, ακρυλικά τροποποιημένο ντουκόχρωμα διαλύτου για μεταλλικές αλλά και ξύλινες επιφάνειες. Σχηματίζει ένα ελαστικό, και παράλληλα σκληρό φιλμ, με υψηλές αντοχές στην ηλιακή ακτινοβολία καθώς και στις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τη ρύπανση.

Είναι κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Έχει εξαιρετική πρόσφυση σε μεταλλικές και ξύλινες επιφάνειες. Εφαρμόζεται σε νέες ή βαμμένες, κατάλληλα προετοιμασμένες , επιφάνειες, όπως ξύλα, μέταλλα, καθώς επίσης και σε πόρτες, κουφώματα, ντουλάπια, παράθυρα. Αντέχει στην αλλοίωση της απόχρωσης με την πάροδο του χρόνου.

Η απόχρωσή του παραμένει αναλοίωτη με την πάροδο του χρόνου και προσφέρει ένα άψογο φινίρισμα

Περισσότερα...

RUSTBLOCKER AQUA

RustBlockerAqua75Υδατοδιαλυτό αντισκωριακό αστάρι εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης με υψηλή πρόσφυση σε επιφάνειες σιδήρου, αλουμινίου, γαλβανιζέ, ψευδαργύρου, χρωμίου, μπρούντζου ή χαλκού. Εξασφαλίζει μακροχρόνια αντιδιαβρωτική προστασία και επικαλύπτεται με υδατοδιαλυτά χρώματα καθώς και με χρώματα διαλύτου. Εφαρμόζεται εύκολα και γρήγορα. Σε κίτρινη απόχρωση. Διατίθεται σε συσκευασία 0,75 ml.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

  1. MINIO
  2. HARD METAL EXTRA
  3. HARD METAL