Σας προτείνουμε

Dur_Aqua_White9lt.jpg

Σύνδεση Χρήστη

Translate

Προιόντα για Ξύλο

ECO WOOD AQUA

ECO_wood_AQUAΡΙΠΟΛΙΝΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΚΡΥΛΙΚΗ ΝΕΡΟΥ ECO WOOD AQUA 2,5 LT KRAFT PAINTS EΣΩΤΕΡΙΚΗΣ  ΧΡΗΣΗΣ

 ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΡΙΠΟΛΙΝΗ ΑΚΡΥΛΙΚΗ ΝΕΡΟΥ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΓΙΑ ΞΥΛΙΝΕΣ & ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

ΥΦΗ: ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ , ΣΑΤΙΝΕ , ΜΑΤ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΣΑΟΣ) , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

WOOD CARE AQUA ΒΕΡΝΙΚΙ ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΥ ΝΕΡΟΥ

WOOD_CARE_aqua3Διαφανές συντηρητικό βερνίκι νερού εμποτισμού ξύλου, εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης. Προστατεύει το ξύλο από υγρασία, μύκητες, σαράκι, μπλε κηλίδες, σήψη. Περιέχει ακρυλικές και πολυουρεθανικές ρητίνες. Έχει μεγάλη διεισδυτική ικανότητα (χωρίς να σηκώνει την τρίχα του ξύλου) , ακολουθεί τις διαστολές-συστολές του ξύλου με αποτέλεσμα το φιλμ του να μην σπάει, φουσκώνει ή ξεφλουδίζει.

Περιέχει UV φίλτρα για να προστατεύει το φιλμ του βερνικιού και το ξύλο από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Διατίθεται σε άχρωμο καθώς και σε 7 αποχρώσεις ξύλου.

Περισσότερα...

ET ertint

ΔIAΦANEIΣ BAΦEΣ ΔIAΛYTOY EΠIΠΛOΠOIAΣ

ET_ertint_bΔιαφανείς βαφές για το χρωματισμό όλων των ξύλων στην επιπλοποιΐα.
Aναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά των ξύλινων επιφανει-ών χωρίς να καλύπτουν τα νερά τους.
Έχουν εξαιρετικά μεγάλη χρωστική ικανότητα και είναι πολύ οικονομικές γιατί έχουν μεγάλη απόδοση. Στεγνώνουν γρήγορα, διεισδύουν και χρωματίζουν τους πόρους, δεν αγριεύουν τις επιφάνειες και έχουν πολύ καλή αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία.

Περισσότερα...

WOOD CARE AQUA ΒΕΡΝΙΚΙ ΞΥΛΟΥ ΚΡΟΥΣΤΑΣ ΝΕΡΟΥ

WOOD_CARE_aquaΔιάφανο άχρωμο βερνίκι κρούστας νερού, κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση σε ξύλινες επιφάνειες. Περιέχει UV-φίλτρα για να προστατεύεται το φιλμ του βερνικιού και το ξύλο από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Περιέχει ακρυλικές και πολυουρεθανικές ρητίνες που του προσδίδουν μεγάλη σκληρότητα και ελαστικότητα, προστατεύοντας και χαρίζοντας ένα εξαίρετο φινίρισμα σε έπιπλα, πόρτες, ντουλάπια, παράθυρα, κουφώματα, έπιπλα κήπου και γενικά κάθε ξύλινη επιφάνεια του σπιτιού.

Περισσότερα...

WOODCARE ΒΕΡΝΙΚΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

WOOD_CARE_thal Διάφανο βερνίκι ειδικής συνθετικής ρητίνης και τροποποιημένης ουρεθάνης. Περιέχει UV-φίλτρα για να απορροφούνται οι υπεριώδες ακτίνες και να μην σπάει το φιλμ των ρητινών. Iδανικό για ξύλινα σκάφη λόγω της μεγάλης αντοχής του στα άλατα και το ιώδιο της θάλασσας.

Συνιστάται επίσης για ξύλα εκτεθειμένα στον ήλιο και στην υγρασία , π.χ. πέργκολες και ξυλεία μπαλκονιών. Λόγω της μεγάλης ελαστικότητας του φιλμ του, ακολουθεί τις συστολές-διαστολές του ξύλου. Παρουσιάζει μεγάλη σκληρότητα, αντοχή στη χάραξη και στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες καθώς και ικανή υδατοαπωθητικότητα. Διατίθεται στιλπνό και σατινέ.

Περισσότερα...

WOOD CARE ΒΕΡΝΙΚΙ ΞΥΛΟΥ ΔΙΑΛΥΤΟΥ

WOOD_CARE3Διάφανο άχρωμο βερνίκι κρούστας διαλύτου, κατάλληλο για εσωτερική χρήση σε ξύλινες επιφάνειες. Περιέχει ρητίνες που του προσδίδουν υψηλή ελαστικότητα, προστατεύοντας έτσι και χαρίζοντας ένα εξαίρετο φινίρισμα στα έπιπλα, τις πόρτες, τα ντουλάπια και γενικά ξύλινες επιφάνειες του σπιτιού.

Έχει μεγάλη απόδοση, δουλεύεται εύκολα και απλώνεται ιδανικά. Διατηρεί την ελαστικότητά του, με αποτέλεσμα να ακολουθεί τις συστολές και διαστολές του ξύλου. Διατίθεται σε 3 ειδών φινιρίσματα, ματ, γυαλιστερό και σατινέ.

Περισσότερα...