Σας προτείνουμε

kraft_proof.jpg

Σύνδεση Χρήστη

Translate

Ειδικά Προϊόντα

ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΟ ΧΡΩΜΑ

EPOXIDIKO_XROMAΕΠΟΞΕΙΔΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΔΙΑΛΥΤΟΥ 2 ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ 2,25LT + 0,75LT KRAFT PAINTS

ΤΕΛΙΚΟ ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΔΙΑΛΥΤΟΥ 2 ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΩΝ , ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ & ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ

ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΣΕ ΜΠΕΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑ

ΥΨΗΛΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ,  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ,  ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ

EPOXIDIKOΕΠΟΞΕΙΔΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΔΙΑΛΥΤΟΥ 2 ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ , ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΩΝ , ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ & ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ

ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΣΕ ΜΠΕΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑ

ΥΨΗΛΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

POWDERBOND

powderbond2Ειδικό πολυμερές νερού, υψηλής ελαστικότητας, το οποίο λειτουργεί ως βελτιωτικό πρόσθετο σε μίγματα τσιμεντοκονιαμάτων.

Η χρήση του KRAFT POWDERBOND προσδίδει στο μίγμα αυξημένες αντοχές σε τριβή, σε μηχανική καταπόνηση, σε χημικές προσβολές και σε απότομες θερμοκρασιακές μεταβολές.

Παράλληλα βελτιώνει την εργασιμότητα και την πρόσφυση του υγρού μίγματος, τη συγκολλητική του ικανότητα, την υδατοστεγανότητα και την ευκαμψία του. Διατίθεται σε συσκευασία του 1 lt.

Eco Dur Aqua

ECO_DUR_AQUAΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΝΕΡΟΥ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 100% ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΣΑΟΣ) , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

DUR AQUA WHITE

Dur_Aqua_White9ltΛευκό αστάρι υδατικής διασποράς ειδικών μικρονιζέ ρητινών κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση.
Παρέχει ισχυρή πρόσφυση και έχει εξαιρετική ικανότητα γεμίσματος σε πορώδεις επιφάνειες, όπως γυψοσανίδες, παρετίνες, σπατουλαριστά, σοβά, MDF, καθώς και σε τσιμεντοσανίδες και εμφανές μπετόν. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην έχουμε προβλήματα απώλειας πρόσφυσης του τελικού χρώματος κατά την αφαίρεση χαρτοταινίας στις εργασίες βαφής, αλλά παράλληλα μας προσφέρει ικανοποιητική βοήθεια στην κάλυψη των τριχοειδών οποιασδήποτε δομικής επιφάνειας.

Περισσότερα...

ASEPSIS

asepsisΠλαστικό χρώμα υδατικής διασποράς υψηλών προδιαγραφών που προσφέρει ένα υπέροχο βελούδινο "semi-gloss" φινίρισμα για εσωτερική χρήση. Εφαρμόζεται σε νέες ή βαμμένες κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες όπως τοίχοι, γυψοσανίδες, σοβά, τσιμέντα, ξύλα κτλ. Διακρίνεται για την υψηλή του απόδοση, μεγάλη καλυπτικότητα και την αντοχή του στα συχνά πλυσίματα με απορρυπαντικά.

Επειδή περιέχει ειδικά μυκητοκτόνα πρόσθετα που εμποδίζουν την ανάπτυξη μούχλας και μικροβιολογικών ρύπων, προτείνεται για άσηπτους χώρους, για τη βαφή χειρουργείων και βιομηχανιών τροφίμων και φαρμάκων. Διατίθεται σε λευκό και χρωματίζεται σε απαλές αποχρώσεις με το σύστημα ανάμειξης χρωμάτων της KRAFT. Έχει 8 χρόνια εγγύηση.

Περισσότερα...