Σας προτείνουμε

kraft_superior_a.jpg

Σύνδεση Χρήστη

Translate

THERMO POWDER

THERMO_POWDERΕνισχυμένος ελαφρύς θερμομονωτικός στόκος σπατουλαρίσματος για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Ενισχυμένος ελαφρύς θερμομονωτικός στόκος σπατουλαρίσματος. Εφαρμόζεται σε εμφανές μπετόν, σοβά, σε πλινθοδομή, ηρακλείτη, τσιμεντοσσανίδες και γυψοσανίδες. Λειτουργεί προσθετικά στην υπάρχουσα θερμομονωτική υποδομή της οικοδομής , έτσι ώστε να βοηθάει στην περαιτέρω μείωση των εξόδων κατανάλωσης ενέργειας, ελαχιστοποιώντας τον απαιτούμενο χρόνο θέρμανσης και ψύξης.

Περισσότερα...

Fast Repair

repairΤαχύπηκτος επισκευαστικός σοβάς λευκού χρώματος, εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης. Ινοοπλισμένος, με ειδικά πρόσθετα και συνθετικά πολυμερή, για μεγαλύτερη αντοχή. Ενδείκνυται για οριζόντιες και κάθετες επιφάνειες, γρήγορες επισκευές σοβάδων και σκυροδέματος και ειδικές διαμορφώσεις. Λειτουργεί και ως αντικατάστατο του γύψου στις οικοδομές. Αναμιγνύεται μόνο με νερό και είναι έτοιμο προς χρήση. Χαρακτηρίζεται από άριστη πρόσφυση στο υπόστρωμα. Προσδίδει αυξημένες αντοχές στη μηχανική καταπόνηση. Κατά τη διάρκεια των εργασιών επισκευής σκυροδέματος και για καλύτερη πρόσφυση στις λείες επιφάνειες, συνίσταται η χρήση του Kraft Bonding Primer.

Περισσότερα...

POWDERFINE COARSE

COARSEΧονδρόκοκκος ενισχυμένος ακρυλικός στόκος σπατουλαρίσματος.


Στόκος σπατουλαρίσματος τοίχων, με ειδικές επιλεγμένες ρητίνες και βελτιωτικά πρόσθετα, για εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εξομαλύνσεις σε πάχος από 5 έως 10 χιλιοστά.

Περισσότερα...

Powderfine Exterior

Powderfine_ExterΛευκή τσιμεντοκονία σπατουλαρίσματος εξωτερικής χρήσης τροποποιημένη με επιλεγμένες ρητίνες και βελτιωτικά πρόσθετα, ώστε να προσδίδουν σχετικά λεία και ιδιαίτερα ανθεκτική επιφάνεια σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Η σύνθεση του KRAFT POWDERFINE EXTERIOR  το καθιστά κατάλληλο για εξομαλύνσεις επιφανειών από σοβά, μπετόν ή εμφανές μπετόν τραχύτητας έως και 10 χιλιοστών.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

  1. POWDERFINE
  2. PUTTY
  3. SPACHTEL