Σας προτείνουμε

aob1 1.jpg

Σύνδεση Χρήστη

Translate

Superior

kraft_superior_aΥψηλής ποιότητας υδατοδιαλυτό ακρυλικό υποαλλεργικό αντιμικροβιακό χρώμα εσωτερικής χρήσης λευκό

Νέο μοναδικό ακρυλικό χρώμα για εσωτερική χρήση. Εφαρμόζεται με πινέλο, κοντότριχο ρολλό ή πιστόλι βαφής.
Αραίωση:
1η στρώση: 5-10% νερό
2η στρώση: 0-5% νερό.
Χρόνος επιφανειακού στεγνώματος: 1-2 ώρες στους 25° Κελσίου και σχετική υγρασία 50%.
Πολύ υψηλή απόδοση: 16-17 τετραγωνικά μέτρα ανά λίτρο.
Εξαιρετική αντοχή στον εμποτισμό λεκέδων. Καθαρίζεται πολύ εύκολα.

Eco Profi Interior

profi_interior_eco__Οικολογικό πλαστικό χρρώμα για εσωτερικούς τοίχους 
Υψηλή κάλυψη. Κατάλληλο για τοίχους και οροφές. 
Πολύ καλή τελική επιφάνεια βαφής. 
Καλύτερο για το περιβαλλον. Καλές επιδόσεις για εσωτερική χρήση. Περιορισμένη χρήση επικίνδυνων ουσιών. Χαμηλή περιεκτικότητα σε διαλύτες. 

Περισσότερα...

EASY CLEAN ΒΕΛΒΕΤ

easy_cleanΠρωτοποριακής τεχνολογίας βελουτέ πλαστικό χρώμα πολυτελείας υψηλής απόδοσης για εσωτερική χρήση, με υψηλή αντίσταση στον εμποτισμό από οικιακούς λεκέδες. Εφαρμόζεται σε νέες ή βαμμένες, κατάλληλα προετοιμασμένες, επιφάνειες όπως τοίχοι, ταβάνια, γυψοσανίδες, σοβά, τσιμέντα, ξύλα κτλ. Περιέχει ειδικά πρόσθετα βιοαποικοδομήσιμα με αντιμυκητιακή δράση. Καθαρίζει πολύ εύκολα χωρίς να επιτρέπει τον εμποτισμό από οικιακούς λεκέδες, αφήνοντας την επιφάνεια αναλλοίωτη. Η απόδοσή του (m2/ Lt) είναι 30-50% μεγαλύτερη από οποιοδήποτε άλλο πλαστικό. Είναι σχεδόν άοσμο, έχει ιδανικό άπλωμα, εύκολο δούλεμα και άριστη καλυπτικότητα.

Προτείνεται ως το ιδανικό χρώμα κυρίως για κατοικίες, ξενοδοχεία, γραφεία και γενικά για χώρους όπου απαιτείται πλήρης καθαριότητα. Διατίθεται σε Λευκό και σε Βάσεις. Οι Βάσεις χρωματίζονται με το σύστημα ανάμειξης χρωμάτων της KRAFT σε χιλιάδες αποχρώσεις. Για τη διασφάλιση της ποιότητας του προϊόντος απαιτείται να χρωματίζεται η αντίστοιχη βάση που επιλέγεται από το σύστημα ανάμειξης της KRAFT.

Περισσότερα...

BASICS

basicΥδατοδιαλυτές βασικές αποχρώσεις ακρυλικής βάσης, για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Χρησιμοποιείται ως βασικό για τον χρωματισμό όλων των λευκών πλαστικών και ακρυλικών προϊόντων, δημιουργώντας άπειρες σύνθετες αποχρώσεις. Διακρίνεται για την ευκολία ανάμειξης, την υψηλή χρωστική δύναμη και την καλυπτικότητα.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

  1. ECO
  2. ASEPSIS
  3. Profi Interior
  4. MASTER